Show

 

Middagen _MG_0818

Trylling kommer i mange former og uttrykk. Jeg har her valgt å formulere tre av dem. Merk  dog at dette kan tilpasses til alle type eventer; bryllup, kickoff, kundemøter, bursdager, merkedager etc etc.

Mingling

I starten av ett selskap er det ofte større/mindre grupper som står spredt. Stemningen kan være dempet og man kan ønske å endre på dette. Ved at en tryllekunstner går rundt, introduserer seg høflig og så underholder kan være en fin «ice-breaker» og løfte stemningen.

Bordtrylling

Bordtrylling foregår nærme deg og gjestene dine enten ved bord eller i andre intime situasjoner. Selskapet er ofte naturlig delt i grupper på mellom 3-8 personer og jeg besøker alle og tryller tett og personlig. «Den beste magi er den som foregår i tilskuerens hender» er det noe som heter. Og det gjør det garantert ved bordtrylling!

Privat Middag

Dette er en underholdningsform som ofte har blitt sett på noe som de «fiffen» gjør, men som nå har blitt allemannseie etter diverse reality-tv-programmer hvor man har hatt hjemme-selskap. Jeg kommer hjem til deg og dere og gir dere ett intimt show før, under eller etter middag. Det sosiale står også selvsagt i fokus og det blir mulighet for å få ett lite innblikk i tryllingens lukkede verden hvis det ønskes. Men  jeg har selvsagt sverget på at jeg ikke kan dele noen større hemmeligheter!

Show

Sune holder ett show for deg og dere. Lengden blir vi enige om på forhånd, men som en rettesnor er 15-30 minutter ett fint utgangspunkt. Dine gjester får se en god dose magi og enkelte for også komme opp på «scenen» og delta.

Det er verdt å nevne at det er vanlig å kombinere disse stilene – feks Show og Bordtrylling hvor man kjører Show først og ser trylling nært på etterpå.

Sune reiser i hele landet mot tillegg i prisen.

%d bloggere liker dette: